Widows zece

E a treia oară când se buseste iremediabil.  Bag stickul și îl fac la loc,nu e bai. Asta mai zilele trecute. Aseară voiam să văd un film castuit pe chromecast. 
Nu îl vedea în rețea. Zic,  să facem niște update-uri. 
Facem. Nu mai pornește.  Iar, mah.
Încearcă să se dezupdateze.

image

Muie, mah,Microsoft.  Duceți-vă in pula mea cu mizeriile voastre.
Am nevoie de 2-3 softuri pe Windows,  well sau Mac, că altfel mi-aș băga pula.  Futu-i grijania mă-sii m-am angajat sclav la Windows. Cine dracu m-o fi pus sa scot Windows 7le din el.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
7 years ago

acum intelegi de ce unii tin cu dintii de Windows XP si inca il folosesc, chiar daca micro-shit-ul l-a scos din suport?

catalinx
Reply to  speedy.gonzales
7 years ago

Ba, sa fiu sincer, ala e depasit. Windows 7 se pisa pe el. Imi dau seama de ce unii tin cu dintii de el, daca folosesc software care nu a mai primit update-uri si functioneaza doar pe platforma aia , probleme de compatibilitate, etc, sau in cazul companiilor, n-au mai cumparat licente mai noi. Sau daca ai o ragalie de masina.

Fery
Fery
7 years ago

ubuntu ftw + vmware xp

catalinx
Reply to  Fery
7 years ago

ma nene,ma – treaba e ca am o masina virtuala de windows XP, dar nu prea mai am ce sa fac cu ea. Toaaata lumulica are fix replica asta. Folosesc Office 2013, chiar sa mearga pe XP nu il mai pun. Plus alte alea. Apoi user experience-ul prin consola aia de vmware era asa de “de rahat” ultima oara cand l-am folosit, de mai bine intram cu teamviewerul pe masina virtuala , lol. Ma bate gandul la o masina virtuala de Windows 7 sub Ubuntu, sau ceva linux oricum si tot asa , sa intru cu Teamviewer, probabil. XP-ul a… Read more »

Fery
Fery
7 years ago

starcraft mere ok pe wine gen. Vmware 12 e chiar ok, dai full screen si nu stii ca esti pe guest os. Eu am xp ca imi trebe la softuri de statii de gsm si microunde. In rest, orice imi trebe generic (office, mail, net, contabilitate etc.) mere perfect pe ubuntu (zorin pt. cine intreaba). Daca ai nevoie de 7, merge foarte bine sub vmware, numa sa ai ceva card cu suport 3D nativ daca vrei sa te joci ceva. Drivere nu-ti trebe, ca le instaleaza direct vmwareu. Io-s fan.

admin
Reply to  Fery
7 years ago

Mă, ce office merge direct pe Ubuntu, Microsoft? Că îmi trebe Outlook pentru exchange și Access și Excel cu vb script. De power point m-as lipsi. Și de mizeria de note.
Și care Star craft îți merge cu wine. Ăsta, doiul?

Dacă prin suport nativ 3d e de ajuns o placă, sau la nevoie două ATI R9 200 pe 256 biți și 2 GB atunci am.

http://catalinx.ro/wordpress/wp-content/uploads/2014/02/IMG_1966.jpg

Fery
Fery
7 years ago

direct pe ubuntu merge suita libreoffice, care nu are ce iti trebuie tie, clar. Are doar word, excel, powerpoint si visio.
Starcraft am pornit broodwars in wine, cu astalalt nu mi-am batut capul, dar sunt convins ca cu un pic de tinkering merge si asta.
Placile tale video sunt foarte ok.
Io zic sa incerci http://zorinos.com/index.html

Catalinx
Catalinx
7 years ago

Bai, cred ca încerc zilele astea, că e mai tango cu munca.

Fery
Fery
7 years ago

n-am incercat, eu deschid tot ce am nevoie direct in libreoffice. poate tie iti merge ms-ul pentru ce ai tu nevoie si care nu merge in libre. sunt convis ca e nevoie de un pic de tinkering, dar poate iti iese. ce-ai pus, zorin 9? pana in urma cu ceva timp era disponibil si zorin 11, acuma nu stiu unde s-a dus din pagina lor de download. 11-le e pe ubuntu 15, eu am kernel 4.2.0-42 acuma pe liptop. Daca te bate gandul, am iso-ul de 11, e 1.5 giga, ti-l dau pe wetransfer daca il vrei. Oricum zii ca… Read more »