Бессарабия является Румыния ?

Gand scurt.

In mintea mea nu e nicio tragedie, Basarabia nu e mai putin sau mai mult Romania astazi decat a fost ieri. Rezultatul unui test nu te face mai destept sau mai prost. Iti spune cam care e nivelul si atat.

Trecura alegerile si la moldoveni si mai rata inca o femeie sansa de a deveni primul presedinte femeie al unei tari, dupa Clintoneasa in Statele Unite ale Americii.

Alegerile din Moldova sunt la fel de importante pentru noi ca alea din state. Si avem motive sa ne indignam , cate avem si pentru aia din state. Stati linistiti au sa rada altii de noi in decembrie, hoho! Si inca cum.

Prostii vor scrie in continuare Basarabia e Romania pe toate gardurile, ca ei nu au fost in RM vreodata. Ei doar scriu pe garduri.  Si nici eu nu am fost si devine cu atat mai atractiv sa dau o fuga.  Cine a fost a zis asta si oricat as vrea sa nu fiu de acord nu am argumente mai noi de 70 de ani.Lol.

Un lucru e enervant. Ca-i tragem unidirectional cu  dat cetatennii si curent si “hajutoare”. Mai, ho, as zice. S-a dat destul.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nautilus
7 years ago

Mai în urmă faţă de pragul de 70 de ani, un oarecare Gib Mihăescu ar fi zis că Basarabia e România, cu toate că vorbeşte “rusăştii”, cum zic ei 😀