Daca primiti mail de aici

Daca primiti notificari  pentru comentarii etc de la wordpress @ domeniul asta, sa stiti ca nu stiu ce s-a intamplat.  Nici nu stiu cum sa fac sa nu mai primiti :). Presupun ca daca va dezabonati nu mai primiti, lol.

Mie functia de mail din php nu mi-a mers niciodata  de cand am serverul asta hostat la RDS. Habar nu am de ce merge acum, ca portul smtp l-am deblocat demult.

Pana acum am crezut ca aveam eu serverul de mail configurat prost sau ceva si am renuntat demult sa mai incerc sa-l fac sa mearga desi aveam scripturi de monitorizare, etc. Am rezolvat problemele cu login in conturi de mail si trimis de-acolo, mizerii

Gen asta e, nu-s bun chiar la toate.

Eu m-am speriat ca am primit notificare de aci ( chit ca in spam) si initial m-am gandit ca o fi de la WordPress.com, dar nu ca e de la ipul meu.

Si n-am facut nimic nou in afara de a upgrada versiunea de php la 7.0, dar mira-m-as sa fie de la asta.

Nici nu imi pasa cum s-a rezolvat asta cu de la sine putere, plm, au trecut mmm 5 ani,  nu e rau pentru un SLA , nu?

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Licaon_Kter
6 years ago

Daca zici de “notificari la comentarii noi”, pls nu opri asta, e ok.

Chiar e una din chestiile care ma enerveaza la opencube, ca drq stie cand cineva a comentat la ceva ce ma interesa, ce fac, tin bookmarkuri la posturile unde am comentat odata si le mai deschid eu ca poate cineva a zis ceva? Mnu, am notificare.

Licaon_Kter
Reply to  Catalinx
6 years ago

N’am primit notificare, presupun ca e oprit, aia e.

Macar scoate casutele de abonare, poate pui un text acolo cu “mai vino tu din cand in cand”. 🙂

Manowar
Reply to  Licaon_Kter
6 years ago

No shit?

Pai, sa vezi ce fun e cand se aduna suta de mii de mailuri in coada pentru ca maimutoii comenteaza cu adrese inventate, de genul pula at sloboz com. Si te trezesti ca nu prea pleaca mailurile de pe server apoi. Sau cand comenteaza cu adrese reale, dar care nu le apartin – si te marcheaza mxurile ca spammer (ma rog, nu ele, rblurile).

Era pluginul ala pus. Pana cand am ajuns de cateva ori la 100k mails in coada. Ssul asta e doar cu 15k, tre sa ma crezi pe cuvant…

http://opencube.ro/wp-content/uploads/2011/07/mailq.png

Licaon_Kter
Reply to  Manowar
6 years ago

Știu de ce ai scos, doar ca noi cei corecti suferim. 🙂

Oricum, aia e, prețul celebritatii. 😀