2 Robineți 

Am cumpărat robinetii din imagine în același timp pentru instalația de irigat. 

Un om normal i-ar fi cumpărat pe amândoi la fel, dar nu mă calific. 

Una-i de bronz, altu-i de plastic, de la stânga la dreapta.  Dar diferența esențială e că unul a costat 27.5 lei, celalalt vreo 4. Tot de la stânga la dreapta.  

Evident că în mintea mea a încolțit o idee monstruoasa și anume, dacă cei doi robineți sunt la fel de buni pentru ce îmi trebuie mie și aș fi păcălit să  arunc din buzunar o sumă mare de bani?  Ca nu e vorba doar de robinetii ăia doi. Am să mai am nevoie și de alții. Doar anul ăsta mai am nevoie de vreo 6-7, dacă nu mai bine. 

Și mai am și alții de plastic și alții de metal. Ajutat de balta de sub robinetul de plastic am ajuns la următoarea concluzie. 

Pentru  situațiile când ai nevoie de un robinet care să funcționeze normal deschis, aia de plastic sunt foarte buni. 
Adică sunt cazurile alea în care robinetul sta mereu deschis,  cu rare situații în care îl închizi pentru diferite operațiuni de mentenanță,  iar atunci nu te deranjează dacă mai ai o mică scurgere .  

Pentru situațiile când ai nevoie ca robinetul să funcționeze normal închis,  sau pentru robineți cu funcție de siguranță te piși pe ăia de plastic.  Bagă mâna în buzunar și scoate banii ăia mari. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments