Conform instrucțiunilor

O dau acuma, că acum o săptămână erați toți cu burțile plesninde, acuma deja vă gândiți înapoi la un cozonac bun. Din manualul deja scris , am repetat procedura. A venit Piedone și a zis că ce e cu căpisterea aia de lemn , că trebuie de inox, că nouă.Că Îl găsiți legat cu scoci într-o pădure.

Mama a imbunătățit rețeta fierbând nuca.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
7 hours ago

Cine e ala cu inoxul??? Toti influencerii fancy folosesc de lemn – mai ales de rachita 🙂

Fery
Fery
4 hours ago

bunica-mea fierbea nuca cu lapte sau ceva, daca mai tin bine minte. avea origini secuiesti

Fery
Fery
Reply to  Catalinx
1 hour ago

Da, facea un fel de sirop dulce cu lapte si zahar. La fel si pentru mac.
Iesea umplutura mai cremoasa asa cumva, nu se usca sa-ti stea in gat dupa 2 zile.