O dau acuma, că acum o săptămână erați toți cu burțile plesninde, acuma deja vă gândiți înapoi la un cozonac bun. Din manualul deja scris , am repetat procedura. A venit Piedone și a zis că ce e cu căpisterea aia de lemn , că trebuie de inox, că nouă.Că Îl găsiți legat cu scoci într-o pădure.
Mama a imbunătățit rețeta fierbând nuca.



Cine e ala cu inoxul??? Toti influencerii fancy folosesc de lemn – mai ales de rachita 🙂
Șeful ANPC – pentru comerț inoxul e sfânt.
bunica-mea fierbea nuca cu lapte sau ceva, daca mai tin bine minte. avea origini secuiesti
Notat. Deci + lapte.
Da, facea un fel de sirop dulce cu lapte si zahar. La fel si pentru mac.
Iesea umplutura mai cremoasa asa cumva, nu se usca sa-ti stea in gat dupa 2 zile.