Si gata, muri

 

Nu a implinit nici trei ani, am schimbat 2 baterii si gata.

Toma de colindeti, acusi cand sa plec in ultima vacanta de anul asta se stinse de la frig si aia-i fu. Practic , poti spune ca a fost ucis de raceala.  Pastele mamii lui, sa-i fie tarana usoara.  Noroc ca am doua telefoane. Ma descurc cu rabla pana gasesc sa cumpar altu’.

Radea frate-meu de mine cu iphone-ul lui SH ( nu versiunea,ci a doua mana, gen).

Bun, deci telefoane Sony nu mai cumpar. Pai io, pe ce mai scriu articole de blog din vacanta asta si cu ce mai fac, ma , poze?

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
6 years ago

Apa? Pocnit? Si de data asta iei ceva decent sau tot pocnitoare?

Catalinx
Catalinx
Reply to  Manowar
6 years ago

Nu.De la frig. Daca ii schimb din nou bateria, il readuc la viata, dar nu stiu pentru cat timp. Pai ala era decent ( cand l-am luat) . Plm, nu stiu ce am sa iau acum, ca pocnitoare am, nou, il tineam mai mult ce backup . E bun fix ce treaba asta , ca aseara pe la 9 a crapat Sony-ul și eram la ţară , iar eu azi dimineata la 7 zburam in Israel. Cam din scurt și nu vreau sa fiu fortat sa imi iau o rabla la intamplare. Dar acum nu imi place deloc cum se… Read more »

Manowar
Reply to  Catalinx
6 years ago

Ba, recomandari nu fac, ca nu am ce. Dar anunta-ma si pe mine cand iti iei altceva daca e ceva decent.

Robert
Robert
6 years ago

Galaxy S7 – (il folosesc de peste un an) Ecranul mi se pare cel mai bun (contrast bun (pentru ca e oled) asa ca textul e clar) dintre cele de pe piata (mai putin S8, dar ala costa dublu). Carcasa e rezistenta, bateria destul de buna. O sa primeasca si update la android 8 (dar mai greu pentru ca samsung). Difuzorul e mediocru dar meh, nu il folosesc. One plus 3/3T – (am folosit o perioada) la fel ca S7, doar ca ecranul mi se pare destul de prost, nu avea un contrast foarte bun. Si are si ceva app… Read more »

Livache
6 years ago

ceva decent cu diagonala mica (maxim 5″) e greu de gasit zilele astea 😐

trackback
5 years ago

[…] sau Francănștain, am schimbat iarăși bateria la telefonul pe care l-am abandonat , adică el pe mine, înainte de Crăciunul trecut […]