Saga termopanelor în UK: Hai, bă, că am glumit cu muia aia

🙁

Ziceam că am schimbat o fereastră la baie și că în ciuda tuturor instrucțiunilor mele de aliniere au pus-o tot cum au vrut ei. ( linkul asta merge doar pe Chrome). Am constat că asta e atâta pot ei și trebuia să mă opresc la a constata.

Dar nu m-a răbdat raiul și le-am scris să îi intreb ce pizda mă-sii au în cap, tărâțe? Nu de alta dar mai aveam o lucrare mai mare în plan, asta era de test și pe de-o parte sunt mulțumit de calitatea execuției, pe de alta pe partea de montaj trebuie că-s idioți sau îi doare în pulă.

Și pentru că sunt sunt distins diplomat normal că le-am spus cam cu cuvintele ăstea, cam ca pă Oltenia așa.

Îmi tot zice soția să nu mă mai port așa urât cu oamenii, da’ ce, dacă merită, păi mă fac ei pe mine, să nu apuc eu să-i înjur? Le arăt eu lor.

Oamenii s-au scuzat, s-au oferit să o remonteze ( prea târziu, nu e CHIAR AȘA de prost montată să merite efortul, e doar prost montată cât să merite să-i iau la pulă pentru asta), dar și-au exprimat profunda lipsă de apreciere pentru faptul că i-am insultat. Eh, nu știu ei cum se discută business între Gigi Becali și Mitică Dragomir. Pierderea lor, mi-am zis eu în barbă, după care am căutat pe alții imediat, de la începutul lui octombrie. Că eu nu stau la discuții cu ofuscați d-ăștia. Banii sunt la mine, băăă!

Și n-am găsit pe nimeni să-mi satisfacă exigențele MĂCAR PE APROAPE. Și nu e problemă de bani, că n-a zis unul ”boss, îți fac, dar e scump te costă atât.”

Am și acum banii, mă uit la ei – frumoși, mari, fix cum le stă bine la mine în conturi.

După care am primit un fluturaș de la ei că le lipsesc și lor niște lucrări în perioada asta. Și, na, frigul și vântul (din casă) m-au făcut oarecum mai ingaduitor, gen dă-o în pula mea de aliniere și de acord termic, cel mai important e să il monteze fără găuri. Sau să monteze.

Și le-am scris iar, că-s supărat, da’ dacă alții mai buni nu-s…

Și mi-au zis că-mi fac, da, dar nu mai montează, că motive. Să mă descurc…

Da….mă descurc. Mă duc să văd dacă au băgat pijamale din material de palton la magazin.

E visul vieții mele să plătesc juma de milion de lire în indeea căo să trăiesc mai bine decât în chirie, să cumpăr o coșmelie, care costă enorm s-o repar, dar nu numai că costă nici nu găsesc cu cine să fac treabă ca lumea și după ce fac banii stau și mă uit la ei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
L
L
2 years ago

Sînt curios cît mai durează să.ți facă o firma din România lucrarea, cu venit în UK sa măsoare, să le facă în România, apoi le transporta și fac montajul în UK. Și probabil vor concura la preț cu cei de acolo, cu tot cu dezavantajele astea. Nu mai zic, știu unii (majoritatea) care ar face o lucrare brici, ar da clasa la toată insula cu sandniggerii ei.

Stropic
Stropic
2 years ago

Stii ca…ai putea….sa….iti ceri scuze. 😀

Doar zic, nu repeta ce le-ai zis si lor. :))))

0040
0040
2 years ago

Oltenia would be disappointed daca ce ai pus in quote consideri insulte. :))

Ar trebui sa le faci schitze data viitoare. Eu asa m-am riscat cu unii cu faianta, am ceva cu model la bucatarie, mai multe culori/orientari, bla bla, nu credeam ca sunt aia in stare asa ca le-am facut harta fiecarei placi de faiantza pentru fiecare perete. In paintbrush si printata. N-au gresit niciuna sa moara Franta.

Manowar
2 years ago

E cu dus si intors treaba. Scuze ar fi trebuit sa-ti ceri pentru limbaj, strict pentru ca persoana care a citit mailul nu e persoana care ti-a montat ala gresit. Vorbesc de asta pentru am fost de ambele parti ale baricadei. Adica, ajungeau la mine in trecut clienti care raspundeau la “buna ziua” cu “sunteti niste idioti, mi-ati futut serverul”. Ca asa e cand ajungi ultimul punct de escalare. Si normal ca nu le futusem eu nimic, eu cel mult le reparam. Bine, fiind in pozitia aia, ii invitam sa-si regandeasca limbajul, ca imi e permis sa inchid daca limbajul… Read more »

Stropic
Stropic
2 years ago

Da, si eu ma asteptam la mult mai rau. :)))) Sincer, da, as zice sa iti ceri scuze. Nu ca ai nevoie de ei acum, ci ca principiu nu mi se pare ok sa fii injurat la munca cand gresesti. Da, daca gresesti iti ceri scuze (ceea ce inteleg ca au facut), te oferi sa repari (ceea ce iar au facut si ai refuzat), risti sa fii dat afara, sa nu mai ai alte proiecte, sa nu fii platit, riscurile meseriei, dar nu injurat. Si ca sa nu mai lucrezi cu ei, poate ar fi o idee sa le comanzi… Read more »

Mad
Mad
2 years ago

Nu cred ca mai trebuie sa-ti ceri scuze dar, daca nu fierbea zaibarul in tine, puteai sa o formulezi altfel( caustic dar elegant)
Gen:… nu ma asteptam la acest nivel de indolenta din partea lucratorilor dvs sau poate a urma niste indicatii scrise si verbale e prea mult pt IQ-ul lor…
… nu-i nici o rusine sa spuneti ca nu sunteti capabili decat sa-mi dati sperante false cu privire la profesionalismul dvs…

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Ar trebui sa le faci schitze data viitoare. Le-am facut SI schite. Mereu fac. Dar au montat dupa ale lor. Scuze ar fi trebuit sa-ti ceri pentru limbaj, strict pentru ca persoana care a citit mailul nu e persoana care ti-a montat ala gresit. Persoanele care au citit mailul sunt persoanele de la compania asta, carora le-am scris anterior si le-am spus ca e foarte importanta chestia asta si ei raspund in fata mea pentru asta, ca eu cu ei lucrez nu cu trepadusii contractati de ei. Ce pula mea e vrajeala aia cu “n-am fost eu”. Ma doare in… Read more »

Manowar
2 years ago

Inteleg. Nu te contrazic, cam ai tu dreptate. La mine e doar o diferenta de abordare/scop – practic, pe mine m-ar interesa sa fie cum trebuie, cum am cerut.

Daca nu mai ai timp/chef si te incurca, ok, aia e altceva. Atunci iti ramane doar sa-i injuri, daca te incalzeste cu ceva.