Life in the UK: Chiar și un pat e prea mult

Când am cumpărat un pat în camera unui copil, m-am lamentat că de ce n-am luat eu un pat din ăla de la Benson’s și care mai sunt, care vin în 4-8 săptămâni. Că eu vreau repede și…

Eh, când a comandat soția ceva pentru noi, a ales mai cu gust așa unul ca ăsta.

Scump, dar măcar frumos, nu mai contează că venea în două luni, aia e, dormeam pe saltea ca boschetarii, da’ și dup-aia… franțuzesc – fițe, taică.

În fine, după vreo trei luni am început să mai cârtesc că noi când dormim și noi în pat ca oamenii, din astea… Mai e o lună… După 4 luni a anulat comanda și speră să-i dea ăștia banii înapoi, dacă vor.

Aș fi comandat altul tot de la Wayfair, ca aveau și ăștia ceva interesante, dar experiențele cu ei au fost cam dubioase. În afară de patul ăla de mai sus, care a venit la timp, jos pălăria, dulapul a fost întârziat, scaunele le-au livrat prin sat aiurea, a mai comandat soția niște rafturi, n-au ajuns, că le-au trimis curierii înapoi după verificare că erau bușite. Dracu știe când or veni și alea, o să vindem casa până vine toată mobila.

Așa că n-am mai avut inimă să cumpăr tot de la ei, deși aș fi vrut că acum oferă și serviciu de montaj, dar am comandat de la alții, Bedstar, altceva, unul făcut în UK să vină pe 8.

Azi e 9.

În România am dormit de 2 ori pe saltea. Din aia gonflabilă. O dată când m-am mutat într-o chirie pe la Grigorescu, că era un apartament cu 4 camere și nu avea paturi în toate camerele. Nu îmi aduc aminte, dar cred că în ăia doi ani cât am stat p-acolo nici nu am cumpărat. Am dormit pe o saltea gonflabilă, că mi-era lene să cumpăr un pat. Eram atât de lepră. Pe urmă am cumpărat un apartament, am mutat salteaua acolo și după câteva luni am făcut un pat pe comandă cu mobila dormitorului. Plm, am uitat de perioada aia, dar știu că mi-am zis să nu mai fiu așa delăsător și să dorm ca boschetarul și să am grijă să fie paturi unde oi merge… Mda.

Băi, nu știu cum să zic, am așa un sentiment de neîmplinire. Ceva nu pușcă. Acum vreo dracu’ știe câți ani zicea Manowar că el de când s-a mutat în UK nu are despre ce să scrie că nu mai are probleme ca în România totul funcționează cum trebuie să se întâmple și mă gândeam că o să fie foarte plictisitor p-aici. Bine, este, dar am material să scriu mai ceva decât în România și de doi ani nici nu prea ies din casă dracului… Grav.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
2 years ago

Uneori e mai fain sa faci sex direct pe saltea 🙂 .

Nu scartaie patul, nu faci zgomot deranjant, nu risti sa pici din pat dupa ce te rostogolesti…etc

Stropic
Stropic
2 years ago

Probabil intarzie o zi doua, ar fi culmea ghinionului sa iti anuleze 2 comenzi de paturi.