ING: Ghinion.

A murit digipass-ul de la ING. Nu mai pornește. OK, nu e bai, sun sa rezolve. Cica da, o sa imi seteze autentificarea prin telefon. Cand? Nu se știe, depinde de volumul de lucru …

Durează o zi? O săptămână? NU. SE. ȘTIE.

Mă sună ei. Când.

Bine. Mă uit la cont ca curca în lemne și ridic din amândoi humerușii . Probabil că pot merge până la o agenție și o să rezolv. Când mă satur de așteptat. Am comandat săptămâna trecută un card, că îmi expiră altul și nu mai vreau să pățesc ca anul trecut. Vine. Când.Va.

Zic, stai să văd dacă au activat treaba cu parolă și sms-plms. Cer resetare parolă.

Îmi rămâne în minte mesajul de pe ecran. Renunță. Poate nu e o idee rea.

Lucrezi la ING? Bravo. Faceți o treabă minunată. Când? Nu știu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Mai zi odată de ce tot te autoflagelezi cu ING că am uitat.

Adi
Adi
1 year ago

Citi avea de departe cel mai bun sistem de online banking din Romania, dar nu mai e disponibil decat pentru persoane juridice. Pentru persoane juridice depinde de cat il customizezi, eu nu l-am mai folosit de cativa ani asa ca nu stiu cum mai e acum.

Raiffeisen e asa si asa. Sistemul e facut de oameni din IT pentru oameni din IT, instructiunile sunt confuze, dar cat de cat functioneaza. UX e teribil, dar nu mai prost decat la altii.

Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Pe fizic partea de Premium e cat se poate de OK atât la Raiffeisen cât și la UniCredit. Încearcă să prinzi oferta de BlackFriday de la UniCredit. Sunt comisioane zero cam peste tot inclusiv la retragere valută cash. Practic nici angajații lor nu au condițiile atat de bune.
Oricum in altă ordine de idei ce primesc pe pachet premium de la Raiffeisen și UniCredit e mult peste ce ofera ING.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Interesant , dar eu nu prea am nevoie de valuta cash ( decât din joi în Paște și nu sume importante) ca să îmi pese de comisioane 0 . Mie ce primesc de la ING îmi e suficient din punctul ăsta de vedere ( cash fizic, comisioane), nu am plângeri decât la cursul de schimb, dar am rezolvat asta cu Revolut, la care ,in ING, îi fac top-up gratuit. Eu când mă uit după alternative, caut de fapt să văd dacă există unii care emit carduri mai repede, care se mișcă în general mai iute în relația cu clientul. Țin… Read more »

Buruc
Buruc
1 year ago

Si eu tot ing dar cu cod pe sms. O data am avut probleme vand n am primit sms in 4-5 ani (ai si un nr la care poti sa suni si ti dicteaza codul de autentificare)
Bancile englezesti functioneaza la fel cu token digital, in astea ai incredere?

Buruc
Buruc
1 year ago

Aha :)) uitasem cum arata credeam ca s au scos. La hsbc numai electronic folosesc cu cod de generare. La firma/lloyds am plastic doar pt cand schimb DD sau inregistrez new payee.