CTRL+F internațional

Mă întorc dintr-un birou unde n-aveau oamenii priza de 220V ( aveau dar era ascunsa ca nu are nimeni nevoie de ea). Doua monitoare pe birou tastatura si mouse aruncate acolo, fara fir, un cablu USB-C si asta e tot. Bagat laptopul in USB-C, merge catre un hub DELL, ala iti da rețea, curent și duce video la cele 2 monitoare 1080p si brusc te faci cu 3 monitoare. Ocazie cu care am constat ca pușcăria asta de laptop mai clipește din când în când pe 3 x FHD, dar în principiu e OK. Bine, eu intenționez să rulez pe 1xFHD + 1x2K + 1x4K si dacă nu merge îmi bag pula, o să cumpăr un laptop care merge.

Culmea e că am și eu un HUB de la ăia de acum 4 ani, unul fix ca ăla pe care nu l-am folosit pentru ca am fost prost și pentru că nu aveam cblu de rețea la îndemână și pentru că oricum aveam un singur monitor.

SI l-am pus undeva prin casă, unde nu-l mai găsesc. Problema e că prin casă poate să fie atât în România , cât și în UK, iar acum e undeva în superpoziție , trebuie căutat în ambele locuri ca să îl găsesc undeva.

Și cum soția știe unde-s toate lucrurile prin casă, o întreb pe ea : Te duci până în România să-mi cauți și mie docking stationul? Dacă nu e , mă duc eu până în Suedia și cer altul, ce plm, că la magazin e 200 de euro unu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments