Boicotul prin sporirea atenției

Nu prea înțeleg asta.

Am aflat că a început campionatul de minge din Qatar nu pe canale oficiale, nu de la televizor – habar nu am daca in UK au dat ăștia reclame, sau ceva, ci exclusiv din articole și de la oameni care boicotează evenimentul.

Pentru mine treaba asta cu boicotul ar trebui să fie cam ca un doliu. Ar trebui să nu mai aud de CMXX, să nu fiu tentat să deschid televizorul. Să.

Pe tema asta felicitări echipei naționale a României, care de mai bine de 10 ani boicotează toate campionatele de fotbal pe orice fel de regiuni, că așa am ajuns să nu îmi mai pese și am calendarul mai liber. Nu am nicio satisfacție să mă uit cum bat unii o minge dacă n-am o miză personală, ”de suflet” cum ar veni. Îi mulțumesc pe această cale și lui Gigi Becali, că și ăsta mi-a eliberat calendarul destul de mult.

Dacă ar fi jucat România la CM22 – mă uitam la Qatar și mă pișam pe boicotul vostru. Nu apreciez prea mult Qatarul pentru cum respectă ei drepturile omului, nu m-aș muta mâine acolo, însă știu totuși că absolut orice persoană pe care o cunosc și a lucrat acolo, s-a dus pe bani buni – din ăia de care jegoșii ăștia din Europa nu dau, futu-le muma în gură.

Știu că populațiile defavorizate și sclavagite nu-s europeni ci asiatici: India, Pakistan, astea. Consider ca da, vocea Europei ar trebui să susțină națiile ăstea în spiritul protecției drepturilor omului. Dar nu prea i-am auzit pe ăia guițând, ăia își bagă proprii cetățeni sub preș.

Așa că na, mie nu îmi pasă prea tare de Qatar ( cu excepția liniei lor aeriene, care e cea mai bună din tot ce-am folosit până acum și cred că am să-i mai folosesc, dacă ăstea sunt rezultatele muncii cu biciul, mai vreau da), nici de fotbal, dar am să mă uit la finală, dacă am timp, ca la fiecare turneu, că aia e important.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments