Problema cu reportajul recorder scos de pe YouTube

Am apucat de am văzut reportajul YouTube cu privire la tertipurile cu proiecte de construcții de infrastructură prin diferite sate, antreprenoriate de o rețea de preoți care par a fi controlați prin interpuși de PSD.

Pe care acum, unul din preoții care apar in material, Cristian Lipan l-a dat jos pentru aparente probleme de  copiright.

Nu știu ce a invocat popa, dar am văzut eu când omul se trezește filmând slujba din biserică ca la el acasă, întrerupandu-i ăluia procesiunea că el are întrebări.

Dacă vii la mine la birou și îmi întrerupi munca, cu tactici de gherilă, să îmi sperii clienții, că ai tu întrebări, poate îți fut și două smetii peste bot, cu riscurile și costurile inerente, asta așa din principiu. Principiu de reflex biologic că îmi sare mâna din cot când văd genul ăsta de atac .

Biserica nu are paznici , dar din punctul ăsta de vedere Medea trebuia escortat afară până se termina procesiunea, că jurnalistul nu e organ de anchetă să întrerupă ce vrea pula lui, când vrea pula lui.

Nu sunt om cu frica lui Dumnezeu și mi se rupe pula de popi, în general, dar acolo e cultul unei comunități și dacă oamenii ăia își exercită un ritual, nu îți bați pula de ei că ai tu reportaj de scandal de tras.

Și cam asta e problema, reportajul ( am văzut mai multe recent ) e făcut cam pe genunchi așa. Nu condamn prea tare, că nici cine știe ce bugete nu au, se vede treaba că nici subiecții nu cooperează probabil că dacă nu îl pândești pe primarul nu știu care când se caca să intri peste el cu microfonul, sau pe popa în mijlocul maslului, nu te bagă nimeni în seamă – așa, mai scoți una/ alta de la ei , măcar că vor să scape de tine.

Dar asta e cum e – calitatea e slabă, deși subiectele și temele abordate sunt fără îndoială de interes.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments