Filme: N-ai la ce să te uiți în UK

Zic la cinema. Ultimul film OK pe care l-am văzut a fost ”Killers of the flower moon” – în care iar joacă bine Leonardo de Caprio și e probabil unul din cele mai OK roluri recente ale lui Robert de Niro.

Povestea e clasică americană, dar realizarea e interesanta.

M-am uitat comparativ și box officeul de la Cinema City din Vâlcea e mai interesant – sunt și câteva filme românești dar nu numai alea. Sunt câteva mai interesante americane, pe care ăștia de la Showcase nu le aduc.

M-am uitat și la Odeon, că m-am gândit că ăștia or fi săraci .

De exemplu, aș fi vrut să văd Fast Charlie ( e despre Charlie din Charlie’s Angels ) cu Pierce Brosnan.

Eh, nu l-am văzut în UK. Nici nu e megasucces, dar orișicât, au adus alte gunoaie, la care nu știu cine se uită, că acuma rulează Wonka in disperare să facă bani cu ăla.

Aia e.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
4 months ago

Dar hbo max ciare?
Nu ai bani de un soundbar adevărat?
Sonos sau bose?

Catalinx
Catalinx
4 months ago

Bă, ce hater. Dar nu mai mare ca mine. Am zis că la cinematograf in prima propoziție. Că altfel, am abonament la Netflix, Prime și Filelist. Am avut abonament la HBOGo, vreo o lună, dar aplicația ălora și modul lor de lucru e efectiv gunoi. Filmele OK, dar tot nu sunt cine știe ce nici la ăia. Apoi HBO Max nu e disponibil in UK . Nu ai verificat înainte să dai bomba, este? Nu am ce face cu sounbar adevărat, decât dacă mă primești cu el la tine acasă. Problema cu văzutul filmelor de pe canapea e că am… Read more »

Mihai
Mihai
4 months ago

Eu nu prea mai rezist sa vad un film in cinama cap-coada. Eram captivat de filmele facute undeva prin 2000-2015, dar recent fie am eu probleme cu attention span-ul, fie toate filmele la care merg sunt gunoaie.

Serios ca singurul film recent pe care-l pot recomanda e Alcarras (o bijuterie <3 ) – in rest, cam trebuie sa stau sa-mi amintesc ce-am mai vazut in ultima vreme si cam cat de mult mi-a placut.

Mihai
Mihai
4 months ago

Dar e ok, concediaza astia toti scenaristii si vine AI-ul sa faca filme dupa reteta clasica Hollywoodiana, fmm.