Știri ca asta. Dacă citiți articolul aveți să înțelegeți (pe lângă faptul că japonejii sunt zgârciți și ca politica lor are să le cauzeze ca unii angajați să plece, sau poate nu, că aia sunt samurai) legătura cauzala directa dintre faptul ca englejii au votat “out” și faptul ca Toyota au fost determinați să oprească lifturile.
Dacă nici ăsta nu e butterfly effect…
Apoi asta de la americani.
Nu era ăsta tărâmul libertății și pula mea? Nu, muie. E tărâmul conformismului toată ziua.
Știrea zice că au dat o lege în Timmonsville, South Carolina, care interzice purtatul pantalonilor de felul ăsta, cu chiloții pe afară. Cică nu e singurul oraș în care s-a dat o lege care-ti spune cum să te îmbraci.
Acum pe bune mizeria asta de stil vestimentar pușcăriaș chiar arată de ar trebui scos în afară legii și bănuiesc ca sunt suficienți retardați care au făcut din asta un stil de a condus la o lege și nu la râs teribil.
Pe de altă parte se vorbește de “racial profiling” – normal, negrilor se întâmplă să lr placă jegul ăsta de outfit.
Și tot pe de altă parte americanii sunt pudici și iată și dovada ca democrația aplicată nu îți oferă garanția unei societăți etice, tolerante cum visează proștii, ci doar ca voința majorității este aplicată.
Trei. În timp ce noi ne batem cu babele pe locuri în autobuz, sud coreenii au testat și implementează niște dispozitive BT pe care să le poarte femeile pregnante și care să comunice cu ledurile din dreptul locurilor dedicate din autobuze și pe care să le aprindă și să semnalizeze ghertoiului ocupant că “vezi, băh, că e o fătătoare în picioare lângă tine, scoal’!”.
Cică unora le era rușine să întrebe femei aflate în stadiu incipient al sarcinii dacă e însărcinată (mai degrabă frică) , motiv pentru care deduc că există și coreence burtoase, ba bine că nu!
Cică au apărut pe lume asexualii ( e un fel de SIDA, probabil – sarcasm here) a căror trăsătură principală nu e ca nu se fut, că vorba aia, cui i-ar păsa că nu se fut niște unii.
Problema e că se simt afectați că nu sunt băgați în seamă cum trebuie.
Adică, bă băiete, ei se simt jigniți că sunt incluși în sistemul de adresare binar cu gen: el-ea ( în engleza: he, she) , că vez’ doamne, ei, dacă nu se fut, n-au gen. Și își inventează adresari din filmele cu psihopați gen “They” adică “ei”. Cum pula mea să vorbești despre unul ca ăsta la pers. 3 cu “ei”, unde mai pui că în unele limbi adresarea persoanei 3 pl.( Ex: Sie, ger.) Are efect de pronume de politețe.
Bă, vă spun eu, în engleză există deja un pronume care descrie chestiile fără gen, se poate aplica și la oameni și ii spune “IT”.
Dacă te comporți ca o veioza nu ar trebui să te deranjeze că ți se spune ” it”.
Attention whores ce sunt, au și mișcări de tip paradă, bineînțeles, despre mândria de a fi asexual.
Să-ți tai pula și alta nu!