Nota de plată preliminară pentru Udrea

Cam mică, 6 ani cu executare,  nu plătește nici  consumația, darămite curentul și lăutarii.  Posibil ca după apel, recurs, ce-o mai fi de făcut o să mai fie și cu  bacșiș  un an – doi, că bag samă că așa au terminat toți la ”irevocabilă”,  după ce au contestat condamnările primite în primă instanță.

Tolontan zice că ”Sentința din Gala Bute face dreptate victimelor, adică oamenilor cărora le-au fost luați banii”.

CTP că ”Această sentință e una extrem de importantă! Poate la fel de importantă precum cea din dosarul lui Adrian Năstase. Pentru că doamna Udrea mai avea puțin și ajungea nu președintele, ci Împărăteasa României!”.

Adică ei cam se bucură, că e de bine, cică. Da,  pe principiul ”dăcât nimic”  e mai bine, corect.

Procurorii au cerut douăj de ani. Unde e diferența? Au greșit la dosar? Nu prea.

Din Gandul:

Judecătorii i-au aplicat pedepse Elenei Udrea pentru fiecare infracţiune de care a fost acuzată – 5 ani, 4 ani şi 6 ani pentru fiecare dintre cele trei infracţiuni de luare de mită, precum şi 6 ani pentru abuzul în serviciu, în final magistraţii luând decizia să contopească pedepsele şi Udrea să primească pedeapsa cea mai mare, de 6 ani.

Deci i-au dat 21 de ani, da’ separat, ca și când ar fi 4 oameni separați și pentru că una e Elena Udrea, se contopește pedeapsa și o execută și ea pe aia mai mare.

Că asta e smecheria, multe și mai mici, că nu se adună , se suprapun. Acuma, asta e legea, ce să zici, dar parcă era prevăzut și un spor de pedeapsă, în cazul contopirii, nu așa?

Din ce știu se cam dă un spor de 10-20%  la 2-3 infracțiuni, cum ziceam, ca bacșișul.

Duamna  a consumat 4 feluri și nu lasă nimica ?

Cică face Mircea Badea mișto de DNA că au cerut 21 de ani de pușcărie și au primit 6. Adică nu ei, inculpata. E doar jegos, el știe foarte bine că  anii ăștia au fost ceruți cumulat pe toate infracțiunile, și chiar s-au dat, așa cum am spus . Dar așa e legea aci, nu sunt scelerați ăia de la DNA.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments