Scurt: Fabrica de instagram de la mine din cameră

Am zis de hotelul ăla Le Cliff, ce n-am zis e că acolo era fabrica de Instagram din Bali, mă rog, una din ele. Nu glumesc, dă un ochi pe tagul ăsta de Instagloabe. Sau pe ăsta, ca să vezi ce făcea lumea pe acolo.

Acestea fiind spuse, cum dăm noi să ne cazăm, zice recepționera că e camera gata și să ne conducă, iar când să intrăm, erau unii la noi în cameră – recepționera perplexată, că ce faceți aici, sunteți de la curățenie?

-ALO, ce faceți aici?

îi auzeam de dinafară că ”am intrat să facem câteva poze”. Și tot făceau … Gen, ”bă , ieșiți afară, sunteți în camera altcuiva”.

Având niște amintiri recente pe temă, am zis să nu fiu tocmai eu ăla cu pula mare, că poate au greșit, știi cum e pe la hoteluri, mai încurci camerele.

Dar nu, ăia nu aveau nicio treabă, erau acolo cu scopul clar să facă poze deși știau că nu-s la ei.

Aproape i-a scos recepționera cu forța. Au ieșit, ca două floricele, doi bangalorieni curiști ( puțeau a curry și păreau de acolo), cu un copil în brațe, cam strâmb, dar era al lor că semănau ca niște picături de apă de aia din Gange de unde se spală toți ăia ca ei, și încă unul în burtă la balabustă, cre’ că l-au turnat în camera aia repede; îi durea în pizde de orice, zici că erau la ei în Ferentari.

Sărakii își luaseră o cameră mai jos și nu era vederea chiar așa, așa că se pozau și ei pe unde apucau, nu observau și ei că sunt fotoigienici de pică serverele de insta când urcă ei pozele, mai merg în două vacanțe, dă Zuckenberg faliment. Le dau poza jos doar dacă mă contactează în românește s-o fac.

#hate+500

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
1 year ago

M ar ingrijora un hotel in camerele caruia intra cine cum vrea:)) chiar nu e vina lor daca era usa deschisa 😬

Bogymeister
Bogymeister
1 year ago

Bai, ce sa zic, nu-s chiar cei mai urati indieni pe care i-am vazut vreodata