Je suis Cearli… din pulă

Civilizație și libertate de exprimare. Chestiile astea se pare că nu merg mână în mână,  dacă nu ești Trump în USA.

Citiți asta.

image

Un mucea din Marea țară liberă și civilizată  Britistania Saudită afectat pe linie de suferință de atentatele din Belgia s-a gândit să ceară socoteală unei cearsafiste random de pe stradă,  că așa știe el ca merg lucrurile. Când niște musulmani se aruncă în aer prin Bruxelles,  te legi de primul musulman pe care îl vezi în cale și ii dai de înțeles că e cam vinovat, dar îți alegi o femeie,  să fii sigur ca nu îți iei un pumn în muie, sau un glonț în freză. 

În fine, mucea pare să se fi distrat civilizat totuși, că e, până la urmă un Briton. Și a pus asta și pe Twitter. 

Și lumea l-a cam luat la mișto, normal.
Așa de mult l-a luat la mișto că a devenit viral și în numele corectitudinii politice,multiculturalismului și prevenirii discriminării a fost arestat. 

image

Sfinte căcat,  ăștia au dus idiocratia la un nou nivel.
Ai șanse mai mari să îi rupi unuia muia și să scapi nepedepsit,  decât dacă-l înjuri de mă-sa, bag seamă.  Sau, ok poți să îl înjuri da’ să fie alb.
Bă, nu știu,  poate vouă,  ăstora civilizați mutați prin vest ,  vi se pare normal și de bun simț ca un om să fie arestat pentru asta, că suntem toți oameni și toți pocnim ca popcornul intr-un atentat, la o adică. 
Și  ma uit la ce scriu aci la mine și îmi zic:
Bine dracu’ că nu sunt UK,  că m-ar fi arestat până acum.

Ziceați ca e mișto viața în UK, că e iarba verde și aveți bani de mâncare și de ieșit la băut și ca toate femeile se fut fără figuri aiurea?
Doar că e mai cu botnita așa,  nu?  Să nu spui ce vrei, să nu ranesti apartenența cuiva la ceva, să nu cumva să propovăduiești ceva ce ar putea duce la  dezordine și iritare socială. 
Să nu îl supărăm pe Allah, ca să o spun pe a dreaptă. Sau pe copiii lui.
Bă,  nu știu de ce,  dar sună cunoscut.
Doar că  în alt fel.  Nu prea v-a plăcut comunismul că vă limita exprimarea.
Sigur acum invelim totul în discriminare și multiculturalism, dar e cam cu suptul pulii.
Mă gândesc și ma tot gândesc,  de muncit și luat bani mă încântă vestul extrem al Europei, normal,   că banii nu au miros, dar să trăiești acolo?  E ok doar dacă mori de foame în altă parte sau dacă poți să ignori tot în jurul tău. Sau dacă vii dintr-o națiune de discriminați d-astia.

Nici nu vreau să aud de regulile civilizației.  Sunt regulile civilizației care nu prea mai funcționează,  reguli care lezează civilizația și care ii țin pe europeni, pe localnici, în poziția capră în timp ce musafirii îi fut în cur pe la spate. Și fără dirty talking va rog.  Ai voie doar să înghiți.
Happy swallowing, zic

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments