E marea mea.

micii pe gratar in rhodos
micii pe gratar in rhodos
rhodos
Micii pe gratar langa piscina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumea e plina de oameni care se caca pe ei de prosti. N-am spus nimic surprinzator pana aici. Pozele astea-s facute acum cateva minute. In jur de ora 15:30.

Frate , de la 12 incolo e aglomeratie la piscina si pe plaja incat pe bune cred ca oamenilor le place sa sfaraie ca micii pe gratar. Eu inteleg ca e la moda sa arzi grasimi, dar mai sunt si alte metode. Nevasta-mi sopteste ca e vorba de tanofilie. Ce bronz frate, astia se fac cenusa.

Unde mai pui ca pe plaja e 3Eur un sezlong ( ieftin – daca te gandesti unde ma aflu), si e bataie pe ele, cu sau fara umbrele.

L.E. Nevasta sopteste ca doar umbrela e pe bani. Daca vrei sa te prajesti in uleiul propriu, sau in ulei de plaja, e moka.

Pana la ora 5:30 -6 asa, cand merg eu. Atunci pleaca toti acas’ , ca nu mai e jaratec sa-i tina incinsi.

Adica fix cand simti apa mai calda , cand nu te dogoreste soarele si cand e cel mai bine si mai bine de stat pe plaja, fix .

Pai ce sa spun, multumesc lumii ca e plina de prosti cu spume si ca-mi permite sa fiu rege , singur pe plaja mea, moka, ca nu mai vine nici dracu’ sa le platesc sezlongurile. Si pe bune ca as plati si 6 EUR nu numa’ 3 , pentru privilegiul de-a fi singur. Dar nu , ca vitele pleaca singure , in cireada.

Mai bine de-atat , ce sa-ti doresti?

Da , pozele de la ora asta  sunt supraexpuse , dar nu pentru ca-s eu handicapat, pentru ca asa se vede cu ochiu’ liber. Cu ochiu’ meu liber .Gen sa-ntelegeti despre ce e vorba.

Marea Mea
Marea Mea

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments