Feminizde peste tot

Îmi dau seama că există oameni care încurcă rețelele de ”social media”. Ar fi trebuit să scriu în românește – socializare, dar vorbesc despre Linkedin și nu cred că își are rost termenul de socializare în contextul ăsta . Sau nu ar trebui.

Dar, probabil că există unii care ies la agățat pe linkedin. Și pot înțelege de ce. Aici îți cauți job , dar dacă n-ai , ai timp liber și-o freci aiurea.

Probabil că duduile care lucrează în HR, comunicare , recrutare ( deci linkedin professionals , ca să spun așa) experimentează mai des astfel de situații.

Desigur că unele se trezesc șefe la  linkedin și consideră că e necesar să ne aducă aminte niște lucruri.

Feminizde peste tot

Vai, coaie. Cât de profesional e sa te adresezi cu ”Dragi Barbați”  și să pui chestia asta aici.  Desigur, nu putea sa nu termine cu ”plus că sunteți jenanți”. Îhî. Jena e într-adevăr o problemă, văd alții că te invită lumea la cafea pe linkedin și e de porc să spui ”da”.

Gen , beși în pula mea, te-ai angajat femeie de serviciu pe linkedin ? Și trebuie să te vedem toți cum ștergi praful ?

Cel mai simplu mod când cineva te deranjează, ca articolul ăsta pe mine, este întotdeauna să mergi la contacte , îl cauți pe animal și îi dai remove. Adică cum am făcut eu.  Nu o cunosc pe divă, era în contacte probabil pentru vreo propunere / ofertă de job anterioară.

Mi se par de un contrast teribil tagurile  de profesionist ”HR | Social Media | Communication ” cu  comunicatul emis.

Nu, nu pun asta pe linkedin :). E doar o discuție de bordură, facebook, twitter și atât. Tinder e pentru altceva.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments