Vai, nu mai avem Eurovision

Știrea asta de mai jos bântuie internetul de ceva vreme. O găsiți integral PR digi24.

image

   Că vai, ca nu o să mai avem Eurovision, Jocuri Olimpice și Campionat European de fotbal.
   Ok, sunt unii pe la TVR care ar trebui spânzurați, asta știm cu toții și muie taxa TV de nici un euro pe luna ( vezi cât e în DE,  UK)  și altele, dar hai să lu evenimentele astea 3 pe rând.

Eurovision
Nu mă mai uit la mizeria aia de mai bine de 12-14 ani și concurs artistic mai de căcat și mai infect nu am văzut.  Bă, parcă și Cerbul de Aur, dacă și-l aduce aminte cineva,  era mai bun deși se desfășura tot în registru vicios, adică niște unele se futeau cu niște unii de prin juriu pentru o apreciere mai realistă,  după care aveai, pac, mari cântărețe de șlagăre.  Sau blaturi cu compozitori,  sau pula mea.
Dar scursura asta de concurs, să îți bagi pula în el, că e o mizerie politică de doi bani, pardon, de multi bani, o chestie la care speri sa iei multe aprecieri de locul 2 și 3 de la toate țările,  ca 1 se știe ca se da la vecinul cel mai bun sau la țara ai cărei imigranți sunt cei mai mulți în țara votanta. Deci dacă ar participa și Siria la Eurovision acum,  ar avea ceva șanse de victorie.
Și nu o spun de necaz că nu câștigă România niciodată. 

România are atât de mulți emigranți în țările europene din categoria celora care ar da cu sms-ul la concursul ăsta ( adică luzari), încât, bă,  dacă ar fi participat vreodată cu o melodie care să sune omenește ar fi și câștigat. 
Dar nu ai cum, că aici selecția se face că la “cerb” și nu înțeleg nici de ce s-ar duce un solist sănătos la minte să participe la subevenimentul ăsta. 
Da, dacă ești cvasinecunoscut,   scăpatat, sau cânți, în general, mizerii pe care nu le ascultă nici dracu, normal, ca vrei recunoașterea “adevăratului” tău talent, de-aici și calitatea.
Și sa nu fie cu supărare,  că nu sunt fan, dar vocea din România cea mai cunoscută prin străini în momentul ăsta cred ca e Inna. Și cam toate melodiile ei pot sa prindă podiumul Eurovisionului și si  poate îmi scapă mie, dar nu am auzit să fi participat.
De ce? Pai mă gândesc că nu are nevoie să îi suga pula lui Moculescu (mai trăiește?)  ca sa ajungă să cânte pe bani publici într-o capitală Europeană. 
O poate face ușor pe banii publicului.
Prin urmare, bravos bai TVR ca nu v-ați plătit datoriile, luați,  vă rog model de la greci și țineți-o tot așa. 

Jocurile Olimpice

   Mizeria aia tot se va transmite pe ceva canal, din păcate.  Oricum vă uitați degeaba. România nu s-a calificat la gimnastică,  “mândria noastră”,  pentru că așa cum zice și piticigratis, cam ăsta e nivelul și așa e și normal să fie.
   Aici nu sunt întrutotul de acord cu el. Gimnastica aia era bună la ceva, după cum am spus deunăzi (mi-e lene sa-mi caut linkul că scriu pe telefon),  producea niște gagici de 16-18 ani flexibile și fizic și profesional, numai bune pentru industria porno și a prostituției,  cu potențial de calitate din câte înțeleg. 
  Eh, dar nu e rău, poate, ca părinții când se uită la fetițele lor să mai vadă și altceva în ele decât potențial de viitoare dame de companie.

Campionatul European de Fotbal

Păi ce, aici participăm? 
Înțeleg că de data asta da și probabil vreți să îi ascultați cântecul de lebadoi al lui tata Puiu,  cât și clipocitul suav al buzelor lui bătrâne pe icoane.  Acuma, serios, nu am nimic cu omul. Nu e el vreun mare antrenor, a mers și la el ca și la alții, din ce am înțeles,  cu dă banul să te fac vedetă, dar o vreme a mișcat ceva p-acolo, cât mai erau și fotbaliști. 
Ce să zic, rugați-vă să achite guvernul măcar parte din datorii să vă difuzeze campionatul până se termină faza grupelor, că mai mult nu aveți nevoie.

Zic că doar un om cu o viață deosebit de lipsită de gust și activitate se poate plânge că statul nu-i mai dă acces la astea trei lucruri unde poate să vadă doar români mediocri, sau nerelevanti la nimic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments