Tripați

Am văzut asta pe BBC.

http://www.bbc.com/news/election-us-2016-37667924.

”…Donald Trump has accused rival Hillary Clinton of being “pumped up” during their last debate, saying they should both be tested for drugs before the next one.”

Bine, inițial am râs. Uitându-mă la handicapatul ăla, de mulți ani, nu de azi-de ieri, zici că e tripat pe speed întruna. Dar hoții strigă hoții.

Am zis să dau un ochi, totuși, pe dezbaterea vieții ( ici, mai jos, dacă moare cineva de curiozitate) s-o văd pe madam Clinton spartă.

Bineînțeles că tot ăla pare tras, călare pe sacul de metamfetamină. În fine, am rezistat vreo 2 întrebări ca să trag doar 2 concluzii:

Ca peste tot, întrebările sunt parte din lobby, adică par sponsorizate, adică ”întreabă-mă asta!” și dacă asta înseamnă o dezbatere, că nu am văzut vreuna întreagă până acum, e mai plictisitoare și mai irelevantă decât un episod din Tânăr și Neliniștit.

Fiecare pare în lumea lui, cu carnețelul lui (agenda), întrebările sunt doar starting mark, un fel de hai, ba, incepeți cu ce aveți.

Nu mi se par niciunul că se laudă mai bine decât Băsescu, spre exemplu random, sau că mint mai bine decât Ponta, ca alt exemplu random. Și cu asta am cam zis tot ce am de zis pe subiect, puteți să mă treziți peste 8 ani, să văd ce mai fac americanii.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments