O muie cu gratie. Cu perioada de gratie. Telekom

Scria sotia ceva pe fb despre povestile mele cu vomafone si zicea cineva ca ar trebui sa pleci direct la altii. Da, da, daca ar fi ATAT de usor. Ca problema e care altii. Sunt deja si la altii.

Si le iau familiile in pula la toti la rand. Azi Telekom. Nu-i bai, am sa ma portez cu numarul asta la Orange, asa de amuzament. Ca sa ii injur si pe aia, adica.

Numarul asta il tin doar pentru relatia cu bancile si sa ma mai sune recrutorii. Cum acum e gratis roamingul prin UE, nici nu l-am mai incarcat, ca eu nu sun de pe el. Stiam ca intra in perioada de gratie, dar am zis, da-l incolo, n-am treaba, nu-ncarc.

De o saptamana nu m-a mai sunat niciun recrutor si nu am mai primit nici mesaje de la banci. Bai, sa fie al dracului.Mie imi place linistea, dar nu sunt obisnuit cu ea.

Asa ca m-am sunat si eu de proba, ieri.

“Ne pare rau, acest numar este blocat pentru apelurile de primire.”

Sa va iau neamul in pula. Zic, or fi schimbat astia definitia perioadei de gratie,  poate acum, in perioada aia iti taie numarul, iti cauta familia acasa si-ti violeaza copiii, cine stie?

Dar nu, definitia nu au schimbat-o, nici nu prea cred ca au cum, dar comportamentul normal ca l-au schimbat. Niste cacanari. Le-am mai dat 5 euro, ca doar nu dau de la mine.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments